Home > Gemakkelijk op pad met jouw gezin

Gemakkelijk op pad met jouw gezin

Als je ervan houdt om met je gezin gezellig op stap te gaan dan zijn er natuurlijk een hoop verschillende dingen die je kan gaan doen. Wanneer je er van houdt om met je kinderen en je partner lekker de buitenlucht in te gaan dan kan je natuurlijk altijd op stap gaan met de fiets. Wel kan het soms lastig zijn om hiermee de hele dag weg te gaan, je moet op een hoop letten en je kan natuurlijk niet eindeloos door fietsen met kinderen. Gelukkig is daar een gemakkelijke oplossing voor gevonden: bakfietsen. Wil je meer weten over deze speciale bakfietsen? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

eigenwijze reizen fietsvakanties banner

Voordelen Van Een Bakfiets

Als je een gezin hebt dan kan een bakfiets een mooie oplossing voor je bieden, zeker wanneer je kinderen nog wat kleiner zijn. Als je er van houdt om lekker met je kids de buiten lucht in te gaan dan kan het soms een hoop stress op leveren als iedereen op zijn eigen fiets gaat. Je moet je kinderen in de gaten houden en je wilt opletten op het overige verkeer. Daarnaast kan je dan niet ook nog eens spullen meenemen op de fiets. Een bakfiets is hiervoor de perfecte uitkomst. Je kinderen én spullen die je mee wilt nemen kunnen gemakkelijk allemaal voorin in de bak. Super makkelijk toch?

Waarom Een Elektrische Versie?

Om het besturen en het fietsen op een bakfiets een stuk gemakkelijker te maken kan je natuurlijk kiezen voor de elektrische bakfietsen van Qicq. Deze bakfietsen hebben trapondersteuning door een motor, daardoor hoef jij je niet 10 slagen in de rondte te trappen, en ook gaan ze tot wel 25 kilometer per uur. Hierdoor kan je veel verder fietsen en ook zo doe je dan een hoop klusjes met die fiets die je normaal gesproken met de auto zou doen. Het maakt een hoop een stuk gemakkelijker, en het is ook nog eens super handig om boodschappen mee te doen!

Geniet Van Het Gemak En Wees Goed Voor De Planeet

Naast dat zo een elektrische bakfiets natuurlijk heel leuk is en stukken gemakkelijker dan een normale fiets, is het ook nog eens veel beter voor het milieu dan op pad gaan met de auto. De fiets heeft namelijk geen CO2 uitstoot, en je kan er tot 350 liter aan inhoud mee vervoeren, geen auto meer nodig!

Tags:

overige berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

route’s

Over de maasterrassen bij Beesel

Deze route wordt aangeboden door Routebureau Nederland Titel: Over de maasterrassen bij Beesel Start- en eindpunt: Terras Maashof, Ouddorp 14 in Beesel Pauzeplaats na 19 km: Café De Bosrand, Bosstraat 100 in Swalmen Afstand: 31 km...

Rondom het Beuven

Deze fietsroute "Rondom het Beuven"wordt aangeboden door Routebureau Nederland Titel: Rondom het Beuven Start- en eindpunt: Het Blank Water, Brugstraat 9 in Someren Eind Pauzeplaats na 19 km: Golfbaan De Swinkelsche, Maarheezerdijk 10 in Someren...

Langs de beken van het Leudal

Deze route wordt aangeboden door Routebureau Nederland Titel: Langs de beken van het Leudal Start- en eindpunt: Café Den Hook, Dorpstraat 71 in Heythuysen  Pauzeplaats na 19 km: Café Lot, Kerkstraat 1 in Nunhem Afstand: 31 km...