Resort Boschmolenplas

Print this page Email this page to a friend Bookmark and Share

{user_routes}

{user_comments}


e-machielsen

e-machielsen 19-09-16 10:13:41

In de omschrijving van de wandeling Lange Vlieter en Beegderheide kan ons inziens beter iets veranderd worden.
Punt 9 geeft een trap aan en dit is verwarrend. Wij zijn nl de eerste trap die we tegenkwamen omhoog gegaan, terwijl achteraf blijkt dat iets verder pas de goede trap ligt.
Daardoor zijn wij op heel veel punten gaan twijfelen en zijn we uiteindelijk helemaal verkeerd uitgekomen.
De eerste trap is nieuw, maar niet de goede in de beschrijving.

M.vr.gr. Elly Machielsen

Routebureau Nederland

Routebureau Nederland 28-11-17 10:43:37

Beste Elly Machielsen,
Bedankt voor uw feedback. Dit probleem is inmiddels opgelost. De route loopt nu bijna volledig via het wandelknooppuntennetwerk.
Met vriendelijke groet,
Routebureau Nederland

Sign up to comment on this post.

About this visitor

Maak kennis met onze bijzondere vakantiebeleving, waarin een unieke combinatie van water en natuur samenkomen in een oase van rust en ruimte. Wij bieden u de ruimte om te genieten en tot rust te komen. Zodra u op het Maaspark Boschmolenplas arriveert zult u onder de indruk zijn van de fantastische ligging aan het natuurmeer Boschmolenplas, de prachtige natuurrijke omgeving van het uitgestrekte Maasplassengebied en de ruime opzet van ons vakantiepark midden in Limburg. Vanuit uw ruime, comfortabel ingerichte vakantiewoning of villa en vanaf uw boot in onze eigen jachthaven kunt u uren wegdromen en moeiteloos de alledaagse drukte achter u laten…. of lekker actief bezig zijn, wandelen en fietsen in de omgeving en uitstapjes maken… Hier komt u op adem en zult u recreëren zonder zorgen! U komt toch ook genieten?