Fietsroute - Hotspots van de Zuid-Veluwe

Print deze pagina (gebruik Google Chrome) Verstuur deze pagina naar een bekende Bookmark and Share
Foto: Routebureau Nederland Foto: Routebureau Nederland De Groene Bedstee, Foto: Routebureau Nederland Foto: Routebureau Nederland Foto: Routebureau Nederland Foto: Nederands Openluchtmuseum Schaapskooi op de Ginkelse Heide, Foto: Routebureau Nederland Foto: Routebureau Nederland 50|50 Hotel Belmont in Ede

Deze route wordt aangeboden door 50|50 Hotel Belmont

Titel: Hotspots van de Zuid-Veluwe
Start- en eindpunt: 50|50 Hotel Belmont, Goorsteeg 66 in Ede
Afstand: 52 km
Markering/beschrijving: Dit is een beschreven route; zie onderstaande link
Gps-navigatie:
Klik hier om deze route te downloaden naar gpx

Deze fietsroute vertrekt bij 50|50 Hotel Belmont en leidt je door eindeloze Veluwse bossen en heidevelden richting Arnhem. Je fietst langs een aantal bekende toeristische trekpleisters zoals het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers' Zoo bezoeken. Daarna gaat het via landgoed Mariëndaal, Wolfheze en de Ginkelse Heide weer terug richting Ede. Het gebied waar je doorheen fietst, vormde tijdens de Tweede Wereldoorlog het decor voor de Slag om Arnhem, maar je fietst ook langs het Belgenmonument dat te maken heeft met de Eerste Wereldoorlog. Geniet onderweg van de vele bijzondere stopplaatsen èn van de overweldigende natuur van de Zuid-Veluwe.

Let op
Deze route gaat hier en daar over heuvelachtig terrein waardoor je even flink moet klimmen

 

Toon/verberg hele beschrijving

map

Route aangeboden door

Waardering

ster ster ster ster ster


Overnachten in de buurt van deze route

Stopplaatsen in de buurt van deze route

Wandel - en Fietsarrangementen in de regio

Wat vindt u van deze route?


Hvdp100

Hvdp100 6-03-16 15:04:02

Vandaag deze fietstocht gereden en ik heb echt genoten van de mooie uitzichten. Ik heb zeker niet genoten van het hier en daar echt waardeloze wegdek. Ik denk dat deze route alleen geschikt is voor mountainbikers en zeker niet voor de recreatieve fietser. Hier en daar is het fietspad alleen maar een strook modder en als het een beetje vochtig is dan kun je daar dus niet doorheen.

Zal eens kijken of ik de rotte stukken er uit kan halen en dan een mooie route over houd, want zoals de route nu is zal ik ‘m zeker niet nog eens doen.

Meld je aan om hierop te kunnen reageren.