Trail - Acht van Amen

Print this page Email this page to a friend Bookmark and Share
Amen en Café de Amer, Foto: Gouwenaar (bron: Wikipedia)

Deze route is ontwikkeld door Staatsbosbeheer

Titel: Acht van Amen
Start- en eindpunt: Café de Amer, Amen 20 in Amen
Afstand: 6 km
Markering/beschrijving: Volg de gele markeringen
Gps-navigatie: Klik hier om deze route te downloaden naar gpx

Deze mooie wandeling, die vertrekt vanuit het esdorp Amen,  bestaat uit twee lussen die ook los van elkaar gelopen kunnen worden.

 

{show_complete_route_description}

map

author

{route_score}

ster ster ster ster ster


Overview of your route

{route_overnachtingen}

{route_pois}

{route_packages}

What do you think of this route?


Wandelplezier

Wandelplezier 23-02-13 10:47:39

18-02-2013. Genoten van een heerlijke wandeltocht, langs prachtige route. Zeer duidelijk omschreven dus heel goed te volgen behalve op één punt in de route van de oostelijke lus. Op een gegeven moment moesten we ” om de kerstbomenplantage heen” en deze was verdwenen gekapt dus, waardoor we niet wisten waar we verder moesten. Zelf beslist om rechtdoor te gaan waardoor we de kei gemist hebben. TIP verplaats bordje nr 4 en u schept duidelijkheid. Het was niet echt heel storend alleen jammer. De hele route, beide lussen dus gewandeld met hond en enorm genoten. Bedankt voor uw inzet…. Henk; Wieny & Shyiwa.

folkertavandermeer

folkertavandermeer 10-08-12 17:01:41

Een heel mooie route. Maar de gele markeringen zijn groen en twee paaltjes zijn verrot. Een richtingaanduiding op de markeringen geeft meer houvast vooral bij de brug in de Amerweg, nr. 3. was zeer onduidelijk waar we naar toe moesten. Er was recent gemaaid wat het pad wel goed accentueerde. Succes, volgend jaar komen we terug om te zien of het beter is geworden. Fam. Van der Meer

Sign up to comment on this post.