B&B De Torenvalk

{print_this_page} Envoyer cette page à un ami Bookmark and Share

Deze accommodatie biedt
* 3 Bed & Breakfast kamers

Onze B&B en Kampeerweide De Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Dit maakt logeren bij de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en motorrijders.

Met onze accommodatie zitten we rechtstreeks aan een heerlijk bosgebied met diverse wandel- en fietspaden. Voor de motorrijder zijn mooie toertochten uit te zetten vanuit de Torenvalk, denk daarbij aan een dorpentocht langs de Maas naar Nijmegen, een rondje zuid Limburg en via Duitsland weer terug.

De 50-plussers en de jonge gezinnen die geen massatoerisme of schreeuwende commercie zoeken voelen zich op de Torenvalk zeker thuis. Bij ons heb je tijd voor jezelf en elkaar. Je kunt er ontstressen en ontspannen.

Onze B&B beschikt over 3 gastenkamers waarvan een kamer met 2 eenpersoonsbedden. De gezamenlijke badkamer en toilet is op de verdieping aanwezig. Het ontbijt wordt geserveerd in de huiskamer van de B&B, waar u 's avonds ook kunt genieten van een lekker drankje.

De kampeerweide is geheel met gras begroeid en wordt omgeven door een houtsingel die u beschut tegen de wind. We hebben geen zwembad of kantine, maar wel een speelplaats voor de kleinste kampeerders. Verder kunt u heerlijk lezen of ontspannen in een van de diverse zitjes in onze mooie landschapstuin. Hier kunt u ook de huiszwaluwen langs zien scheren en met een beetje geluk zit de Torenvalk te broeden. Na een actieve dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een drankje bij de vuurplaats.
Kenmerken en faciliteiten
* Eigen ingang: ja
* Eigen badkamer: nee
* Bad / sauna / whirlpool: nee

* Fietsverhuur mogelijk: ja
* Afgesloten fietsenstalling: ja
* Oplaadpunt elektrische fietsen voor uw gasten: ja
* Oplaadpunt elektrische fietsen voor passanten: nee

* Koffie en thee op de kamer: nee
* Eigen keuken: nee
* Lunchpakket op aanvraag: ja
* Diner op aanvraag: nee
* Restaurant aanwezig: nee
* Supermarkt in directe omgeving: nee

* Rookvrij: ja
* Rolstoelvriendelijk: nee
* Huisdieren toegestaan: nee
* Speelgelegenheid voor kinderen: nee
* Computer met internet: nee
* Draadloze internetverbinding: ja

Tarieven
Zie website

Tips in de omgeving
Direct gelegen aan wandel en fiets knooppunt route, Toverland Sevenum, Streek museum Peel en Maas, Nationaalpark de Groote Peel, Klokkenmuseum Asten.

Bijzonderheden
Grote natuurtuin met diverse zitjes in het groen, privacy en rust.

Contactgegevens
Ontginningsweg 9
5985 ND Grashoek
Tel: +31 (0)77 3744693
Mobiel: +31 (0)6 49420105
E-mail: info@bbdetorenvalk.nl

 

map

Sites à proximité

{poi_auteur}

{comments_poi_viewer}


Inscrivez-vous faire des commentaires sur ce post.