Open Tuin van de Witte Wolk

Print this page Email this page to a friend Bookmark and Share

De Open Tuin van B&B de Witte Wolk is ongeveer 4000m², ligt rondom het huis en is het gehele jaar vrij toegankelijk voor publiek.

Vele paden en paadjes doen u bijna verdwalen in een wilde tuin, om u vervolgens te leiden door een park met o.a. een 'vrouwencirkel' (waar meer dan honderd planten met vrouwennamen groeien, omringd door planten met mannennamen die de bezoeker doen glimlachen), naar beneden langs een diepe sloot, dan weer naar omhoog om neer te kijken op een mooie ommuurde vijverpartij, langs schuttingtaal die u mee laat neuriën op haar muziek, langs de vele zitjes, langs uitkijkjes op het grote stille gazon met haar fontein, langs beelden en objecten door Nirad gemaakt en die de tuin zo'n persoonlijk en speels karakter geven.

Deze tuin is een boeiende tuin, waar u óók kunt uitrusten, bijkomen, genieten, lezen, schrijven en mediteren en, als u dat zou willen, wat mee kunt helpen.

Tegen een kleine vergoeding geven wij u een rondleiding met koffie of thee. Wilt u van tevoren hierover contact met ons opnemen?

Contactgegevens
Hamrikkerweg 132
9943 PD Nieuw Scheemda
Tel: +31 (0)598 446 406
E-mail: nirad@dewittewolk.nl

 

map

Nearby locations

{poi_auteur}

{comments_poi_viewer}


Sign up to comment on this post.