Vakantieoord De Bronzen Emmer

Print this page Email this page to a friend Bookmark and Share
Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer Foto: Vakantieoord De Bronzen Emmer

Deze accommodatie biedt
* 190 Toeristische kampeerplaatsen
* 18 Vakantiewoningen
* 6 Kant-en-klare tenten

Midden tussen drie prachtige Drentse natuurgebieden ligt vakantieoord de Bronzen Emmer. Vlak bij Meppen in het zuidoosten van de provincie. Hier is de plek waar je als recreant of toerist vindt wat je zoekt. Een rustige, groene omgeving, accommodaties op vijf sterren niveau en vriendelijke mensen die voor je klaarstaan. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend!
De Bronzen Emmer is een veelzijdig vakantiepark met luxe campingplaatsen, schitterende vrijstaande Finse bungalows en een eigen manege. Het park is een paradijs voor gezinnen met of zonder kinderen, fietsers, wandelaars, ruiters, menners, sporters, actieve senioren, natuurliefhebbers en rustzoekers. Ook in de wintermaanden is het bungalowpark een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen met uw gezin, familie of vrienden.
Kenmerken en faciliteiten
* Eigen ingang: ja
* Eigen badkamer: ja
* Bad / sauna / whirlpool: n.v.t.

* Fietsverhuur mogelijk: ja
* Afgesloten fietsenstalling: ja
* Oplaadpunt elektrische fietsen voor gasten: ja
* Oplaadpunt elektrische fietsen voor passanten: ja

* Koffie en thee op de kamer: n.v.t.
* Eigen keuken: ja
* Lunchpakket op aanvraag: ja
* Diner op aanvraag: ja
* Restaurant aanwezig: ja
* Supermarkt in directe omgeving: ja

* Rookvrij: nee
* Rolstoelvriendelijk: nee
* Huisdieren toegestaan: ja
* Speelgelegenheid voor kinderen: ja
* Computer met internet: nee
* Draadloze internetverbinding: ja

Tarieven
* Camping vanaf € 16,-
* Bungalow vanaf € 144,-

Tips in de omgeving
Vanaf de Bronzen Emmer kunt u heerlijk ontspannen, een stevige wandeling maken, fietsen en paardrijden door de prachtige omgeving. U ziet de bossen, hunebedden, heidevelden met schaapkuddes, oude brink dorpen zoals Meppen, Gees en oud Aalden, ateliertjes, museums en restaurants. En wilt u eens wat anders? U bent zo in dierenpark Emmen, verkeerspark Assen of museumdorp Orvelte. Maar ook moderne steden zoals Emmen en Assen voor een heerlijk dagje shoppen zijn dichtbij. Kortom: In Drenthe kunt u alle kanten op!

Bijzonderheden
Vakantieoord De Bronzen Emmer is een ANWB CHARME camping. Dit betekend dat wij ruim zijn opgezet en door onze ligging, sfeer en aanbod aan animatie van bijzondere charme zijn!

Contactgegevens
Mepperstraat 41
7855 TA Meppen
Tel: +31 (0)591 37 15 43
E-mail: info@bronzenemmer.nl

 

map

Nearby locations

{poi_auteur}

{comments_poi_viewer}


Sign up to comment on this post.