Groninger Museum

{print_this_page} Schicken Sie diese Seite einem Freund Bookmark and Share
Overzicht Groninger Museum, Foto: Ralph Richter, © Groninger Museum Mendini trap, Foto: Marten de Leeuw, © Groninger Museum Entreehal Groninger Museum, Foto: Marten de Leeuw, © Groninger Museum Paviljoen Starck, Foto: Marten de Leeuw, © Groninger Museum Trap Mendinipaviljoen, Foto: Peter Tahl, © Groninger Museum Overzicht Groninger Museum, Foto: Marten de Leeuw, © Groninger Museum

Het Groninger Museum is wereldberoemd. Niet alleen om het bijzondere en kleurrijke gebouw, maar ook door de boeiende tentoonstellingen en intrigerende collectie. Het Groninger Museum bewijst al jaren dat een museum een plaats is voor inspanning en ontspanning. Ook de locatie van het museum is ideaal. Het staat tegenover het Centraal Station van Groningen en vlakbij het centrum.

Tentoonstellingen
Het Groninger Museum staat al jaren volop in de belangstelling vanwege zijn bijzondere tentoonstellingen. Naast tentoonstellingen met werk uit de eigen collectie van het museum, is er ook altijd een tijdelijke tentoonstelling met een bepaald thema. Tentoonstellingen in het Groninger Museum kunnen regionaal, nationaal of internationaal van karakter zijn: ze hebben bijna altijd een link met de ruime eigen collectie. Laat je verrassen door de tentoonstellingen, de collectie èn het gebouw van het Groninger Museum!

Bezoekadres
Museumeiland 1
9711 ME Groningen
Tel: +31 (0)50 36 665 55

 

map

Standorte in der Nähe

{comments_poi_viewer}


Melden Sie sich einen Kommentar zu diesem Beitrag.