Over Fietsenwandelweb.nl en Routebureau Nederland

Print deze pagina (gebruik Google Chrome) Verstuur deze pagina naar een bekende Bookmark and Share

Fietsenwandelweb.nl
Fietsenwandelweb.nl is een portal voor kant-en-klaren fietsroutes en wandelroutes in Nederland. Alle fietsroutes en wandelroutes op Fietsenwandelweb.nl worden beschikbaar gesteld door professionele natuur- en route-organisaties zoals de Provinciale Landschappen, Staatsbosbeheer, VVV’s, Regionale Bureaus voor Toerisme, uitgeverijen van routegidsen en Routebureau Nederland. Alle fietsroutes en wandelroutes zijn gratis te gebruiken. Dat wil zeggen dat de routes zijn te printen en te downloaden als gpx-bestand voor fietsnavigatie en wandelnavigatie. Daarnaast zijn op Fietsenwandelweb.nl ook fietsarrangementen en wandelarrangementen te vinden
Wat zijn de mogelijkheden voor bezoekers van de website:
> Fietsroutes en wandelroutes van professionelen natuur- en route-organisaties bekijken.
> Routes printen en downloaden als gpx-bestand voor fietsnavigatie en wandelnavigatie.
> Delen van ervaringen en tips in het forum.
> Directe toegang tot handige toeristische informatie, fietsarrangementen, wandelarrangementen, Interessante Stopplaatsen voor onderweg en de benodigde routekaarten en -gidsen d.m.v. de webshop.
> Gratis onze nieuwsbrief ontvangen met informatie over natuurgebieden, mooie bezienswaardigheden en routes, leuke weetjes en handige tips.

Fietsenwandelweb.nl is een jonge website, volop in ontwikkeling. Wij streven continu naar verbetering. Dit betekent dat de website voortdurend wordt aangevuld met mooie fietsroutes en wandelroutes, nieuwe Interessante Stopplaatsen zoals accommodaties, natuurgebieden, musea, attracties, bezienswaardigheden enzovoorts. Fietsenwandelweb.nl gaat steeds meer samenwerkingsverbanden aan met organisaties die expert zijn op het gebied van routes en
informatie voor fietsers en wandelaars.

Routebureau Nederland
Routebureau Nederland is gespecialiseerd in het promoten, presenteren en ontwikkelen van fietsroutes en wandelroutes op maat via digitale media, gps-navigatie en drukwerk. Wij ondersteunen organisaties bij het aantrekken en faciliteren van de groeiende doelgroep fietsliefhebbers en wandelliefhebbers in Nederland.

Onze producten en diensten zijn gericht op:
1. Het aantrekken van meer fiets- en wandelliefhebbers d.m.v. uw eigen routes
2. Presentatie van fietsroutes en wandelroutes d.m.v. de RouteZoeker en/of drukwerk
3. Ontwikkeling van fietsroutes en wandelroutes op maat, ook als onderdeel van fietsarrangementen en wandelarrangementen)

Alles is te vinden op Fietsenwandelweb.nl
In Nederland kun je fantastisch fietsen en wandelen en op Fietsenwandelweb.nl vind je alles om een mooie fietstocht of wandeling uit te stippelen. Ga naar de online fietsrouteplanner Nederland of naar de online wandelrouteplanner Nederland en stippel de mooiste gratis wandelroutes of gratis fietsroutes uit over heide, door bos, door de duinen, door akkers en langs meren en vaarten.
Ben je op zoek naar een kant-en-klare gemarkeerde route, beschreven route of bewegwijzerde route? Alles kan! Fietsen met familie, wandelen met vrienden, een rondwandeling maken, een fietsvakantie in Drenthe, een rondje door Zuid Limburg wandelen, fietsen op de Veluwe, dwars door Twente wandelen, fietsen langs fietsknooppunten, een stadswandeling maken, wandelen rond Bourtange, fietsen om Nijmegen of fietsen met kinderen. De fiets- en wandelmogelijkheden zijn eindeloos.
Wil je fietsen en overnachten in een hotel of wandelen en overnachten in een bed&breakfast? Op de website vind je leuke fietsvriendelijke en wandelvriendelijke accommodaties. Dus ga naar je favoriete fietsgebied of wandelgebied en kies dan een mooie fietstocht of wandeling. En als je een route hebt gevonden dan kun je de fietsroutes of wandelroutes downloaden of printen. Gratis natuurlijk!
Wie op zoek is naar een interessante aanbieding kan terecht bij de fietsarrangementen en wandelarrangementen.
Maak ook gebruik van de fietskalender en wandelkalender voor de leukste fietsevenementen en wandelevenementen zoals een wandel vierdaagse of fiets vierdaagse.