Fiets- & Wandelarrangement

Print deze pagina (gebruik Google Chrome) Verstuur deze pagina naar een bekende Bookmark and Share

omschrijving

Ontdek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te voet of op de fiets

Wandel of fiets door de Kaapse Bossen, langs de pyramide van Austerlitz, of bezoek de vele kastelen, musea en monumenten in de omgeving

Om uw ontdekkingstocht van de Utrechtse Heuvelrug optimaal te verzorgen, hebben wij een prachtig arrangement voor u samengesteld.

Ontvangst met koffie/thee & een punt appeltaart
1 x overnachting in een comfortabele 2-persoonskamer met badkamer, televisie, telefoon en kluisje
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x culinair geserveerd 3-gangen keuzediner (incl. dessert-/ijsbuffet)
Routeboekje “Stappen & Trappen” t.w.v. € 6,95 In dit boekje staan meerdere fiets- en wandelroutes met beschrijving van alle bezienswaardigheden onderweg
Knapzak (bestaande uit belegde broodjes, krentenbolletje, pakje sap, fruit, candybar)
Afsluitbare, overdekte fietsenstalling
E-bike oplaadpunten
Gratis parkeergelegenheid
Fietsen

Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug fietst u bij ons direct de natuur in. Wij beschikken over uitgebreide fietsroutes die langs alle hoogtepunten van de Utrechtse Heuvelrug voeren. Ook de Kromme Rijnstreek met z’n uitgestrekte landgoederen, boerderijen en middeleeuwse kastelen ligt binnen handbereik.

Het is tevens mogelijk om als groep met één van onze gidsen op pad te gaan langs zandverstuivingen, vennetjes, kastelen en gastvrije (bio-)boerderijen.

Wandelen

De natuur rondom Hotel Bergse Bossen leent zich uitstekend voor urenlange wandeltochten. Door de bosrijke omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, langs uitgestrekte zandverstuivingen en eeuwenoude vennetjes, hebben wij mooie routes ontworpen die vertrekken, en eindigen, in ons hotel.

De routes variëren van enkele kilometers – ideaal voor een frisse lunchbreak – tot meer dan 25 kilometer. De langere tochten, zijn modulair opgebouwd (aan elkaar te knopen lussen) en voeren door een zeer afwisselend landschap. Ze zijn zo samengesteld dat u onderweg gebruik kan maken van een hapje en een drankje bij verschillende horecagelegenheden.

Prijs: € 75,00 p.p. (toeslag 1-persoonskamer: € 15,00 p.n.)
Verlengingsnacht: € 60,00 p.p.p.n. Dit arrangement is te boeken in weekenden, tijdens feestdagen en schoolvakanties.

Arrangement details

Aanbieder

 

Wat vindt u van deze activiteit?


Meld je aan om hierop te kunnen reageren.