Culinair Fietsarrangement

Print this page Email this page to a friend Bookmark and Share
Foto: Landgoed Zonheuvel Foto: Landgoed Zonheuvel Foto: Landgoed Zonheuvel Maarten Maartenshuis Pauze op het terras van Landgoed Zonheuvel Foto: Landgoed Zonheuvel Hotel Landgoed Zonheuvel Hoofdgebouw Landgoed Zonheuvel met VVV informatiepunt Bar Landgoed Zonheuvel Restaurant Landgoed Zonheuvel

{package_omschrijving}

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft een verscheidenheid aan landschappen en historie. Er zijn statige landhuizen, stoere boerenhoeven, dichte bossen, open heidevelden en zandverstuivingen. Van de hoogteverschillen die zo kenmerkend zijn voor de Utrechtse Heuvelrug merkt u tijdens het fietsen niet veel.

Heeft u behoefte aan een sportieve prestatie? Stap dan af bij de 36 meter hoge Donderberg. De klim naar boven, naar de graftombe van de familie van Nellesteyn bovenop, vraag de nodige inspanning.

Op de dag van aankomst kunt u genieten van een welkomstdrankje met aansluitend een heerlijke barbecue op het terras aan de vijver van restaurant Fleuri.

De volgende dag, na een comfortabele nachtrust, staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Vervolgens stapt u op de fiets en krijgt u een goed gevulde picknickfietstas voor onderweg mee. Na afloop kijkt u op het terras, onder het genot van een glas Prosecco en een hapje, terug op de vele indrukken die u onderweg heeft opgedaan.

De picknick fietstas, voor twee personen, bestaat uit:

½ fles witte of rosé wijn
Verschillende soorten crudités en dips
Fuet en kaasblokjes
Sandwiches van ham, kaas en een wrap met gerookte zalm
Salade niçoise
Verse fruitsalade

De laatse dag kunt u zelf invullen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de Kaapse Bossen, breng een bezoek aan Kasteel Huis Doorn, ga zonnen bij het Henschotermeer of breng een bezoek aan een van de historisch dorpskernen. Onze receptiemedewerkers adviseren u graag voor een leuke invulling van uw dag!

De ingrediënten van dit arrangement:
• Welkomstdrankje
• 2 overnachtingen met ontbijt op landgoed Zonheuvel
• Barbecue op het terras of 3-gangen diner in huisrestaurant Fleuri op de dag van aankomst
• Één dag fietshuur
• Goed gevulde picknick fietstas
• Prosecco inclusief hapje op het terras
• Fiets- en wandelroutes

{package_details}

{package_provider}

 

comments


Sign up to comment on this post.