Wandelnieuwsbrief - januari 2012

{print_this_page} Schicken Sie diese Seite einem Freund Bookmark and Share

Ook in de winter is het heerlijk wandelen. Kies een route met een prettig start- en eindpunt, vergeet muts en sjaal niet en geniet van het winterse landschap.
Fietsenwandelweb.nl wenst u een goed 2012!


Alle wandelroutes van Staatsbosbeheer
Staatsbosheer heeft honderden gemarkeerde wandelroutes uitgezet. Veel van deze routes zijn minder dan 10 km en beginnen vaak bij een horecagelegenheid. Daarom zijn ze ook in de winter goed te doen.
Lees meer…


Eindeloos wandelen in Drenthe
Wist u dat Drenthe een wandelprovincie bij uitstek is? Het Drentse Landschap, Tourist Info Drenthe en Staatsbosbeer hebben de mooiste routes voor u uitgestippeld. Tips voor een verblijf met mooie routes: Hotel KarstenBungalowpark Hoogersmilde, Vakantieoord de Bronzen EmmerCamping 't Veenmeer en Vakantiepark de Wolfskuylen.
Klik hier voor alle wandelroutes in Drenthe…


Struinen over de Utrechtse Heuvelrug
Over de Utrechtse Heuvelrug is het heerlijk wandelen. In de winter hangt er een magische sfeer in de bossen en over de heidevelden. Geniet van de stilte en rust die heerst in dit anders zo drukke gebied. Neem bijvoorbeeld de routes van VVV Utrechtse Heuvelrug.
Klik hier voor de routes van VVV Utrechtse Heuvelrug…


Wandelvriendelijke accommodaties en horeca
Waar word je als wandelaar gastvrij ontvangen voor een overnachting of maaltijd? Voor echte wandelvriendelijke accommodaties en horecagelegenheden kunt u terecht op Fietsenwandelweb.nl.
Klik hier voor alle wandelvriendelijke stopplaatsen…


Wandel- en Fietsarrangementen
Vier dagen wandelen door het Heuvelland? Of met een gevulde knapzak door Drenthe? Op Fietsenwandelweb.nl vind je de leukste arrangementen voor wandelaars en fietsers.
Klik hier voor alle arrangementen…


Follow FietsrouteNL on Twitter Volg @WandelrouteNL op Twitter
Follow FietsrouteNL on Twitter Volg @FietsrouteNL op Twitter


Tips of opmerkingen voor de redactie van Fietsenwandelweb.nl? Klik hier
Adverteren of uw eigen RouteZoeker? Klik hier
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u content heeft geleverd voor Fietsenwandelweb.nl. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier

 

Winterlandschap met schaatsers en vogelknip, Pieter Bruelgel de Oude, 1556