Wandelnieuwsbrief - juli 2011

Print deze pagina (gebruik Google Chrome) Verstuur deze pagina naar een bekende Bookmark and Share

De mooiste en leukste wandelroutes vind je op Fietsenwandelweb.nl!
In deze nieuwsbrief een aantal interessante wandeltips voor de komende zomer.


Maak een tijdreis over het Wereldtijdpad®
Op de grens van Twente en Salland, op en rond de Holterberg, duik je al wandelend in de wereldgeschiedenis. Terwijl je geniet van de schitterende omgeving bepaal je zelf wat je aan wetenswaardigheden oppikt.
Lees verder…


Nieuwe wandelroutes in Limburg
Tijdens de zomermaanden kan er weer heerlijk worden gewandeld en waar kan dat beter dan in Limburg! Op Fietsenwandelweb.nl zijn vijf nieuwe wandelroutes van Het Limburgs Landschap te vinden in het noorden, midden en zuiden van deze prachtige provincie.
Lees verder…


Nieuwe wandelroutes in Friesland
De provincie Friesland werd vorig jaar nog uitgeroepen tot mooiste provincie van Nederland, dus het spreekt vanzelf dat hier schitterend kan worden gewandeld! Op Fietsenwandelweb.nl zijn weer prachtige nieuwe routes van It Fryske Gea toegevoegd.
Klik hier voor de routes van It Fryske Gea…


Bijzondere themaroute: Het Grondwetpad
Leer tijdens deze stadswandeling (of stadsfietstocht) door Den Haag meer over onze democratie en rechtsstaat. De wandeling voert langs de plekken die hier een centrale rol in spelen.
Lees verder…


Loop eens een ommetje bij Hazerswoude
Hazerswoude Dorp is te vinden aan de westzijde van het Groene Hart en ligt midden in een zee van polderlandschap. Het landschap is heel geschikt voor een frisse en gezonde wandeling. De plaatselijke winkeliersvereniging heeft 14 ommetjes ontwikkeld in en om het dorp.
Lees verder…


Wandel- en Fietsarrangementen
Vier dagen wandelen door het Heuvelland? Of met een gevulde knapzak door Drenthe? Op Fietsenwandelweb.nl vind je de leukste arrangementen voor wandelaars en fietsers.
Klik hier voor alle arrangementen…


Wandelvriendelijke accommodaties en horeca
Waar word je als wandelaar gastvrij ontvangen voor een overnachting of maaltijd? Voor echte wandelvriendelijke accommodaties en horecagelegenheden kun je terecht op Fietsenwandelweb.nl.
Klik hier voor alle wandelvriendelijke stopplaatsen…
 


Tips of opmerkingen voor de redactie van Fietsenwandelweb.nl? Klik hier
Adverteren op Fietsenwandelweb.nl? Klik hier
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u content heeft geleverd voor Fietsenwandelweb.nl. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Klik hier