Meer genieten van fietsroutes op de elektrische fiets!

Print this page Email this page to a friend Bookmark and Share

by Aanbiedingsfiets.nl, Tuesday 7 February 2017

Met een elektrische fiets kun je urenlang toeren langs de mooiste plekjes van Nederland. Zeker tijdens de mooie lente- en zomerdagen kun je eindeloos genieten van de natuur en de leuke stadjes die ons kikkerlandje je te bieden heeft. Het grote voordeel van een elektrische fiets is dat je niet alleen meer kilometers kunt fietsen omdat je sneller gaat maar ook dat je eigen “accu” niet zo snel leeg gaat en zo meer energie over hebt voor een uurtje shoppen tussendoor of bijvoorbeeld een museum op je fietsroute.

Over accu’s gesproken
Het grote voordeel van een elektrische fiets is dat ze voor vrijwel elk type fietser geschikt zijn. De actieradius, de hoeveelheid kilometers die je kunt fietsen met een volle accu, is per fietsaccu verschillend. Fiets je liever niet al te ver dan kun je vaak al uit de voeten met een accu met 200Wh of 300Wh maar het is al snel de moeite waard om te kiezen voor een zwaarde accu met een 400Wh of 500Wh Accu. Sommige fabrikanten vertalen dit naar brons (200Wh), zilver (300Wh), Goud (400Wh) of platina (500Wh)
Zo’n zwaardere accu geeft je de mogelijkheid om verder te fietsen of om iets minder vaak tussentijds op te laden. Gelukkig zijn veel fietsaccu’s tegenwoordig uitneembaar waardoor je ze eenvoudig binnenshuis kunt opladen.

Milieubewuste fietser

Het stoffige imago van de elektrische fiets is verleden tijd! Een elektrische fiets is een milieuvriendelijk alternatief op de auto. Door met een elektrische fiets op pad te gaan zorg je dat de auto overbodig is en je toch lekker in beweging blijft. Deze beweging is goed voor je gezondheid en je ziet meer van je omgeving en je komt misschien wel op plekjes waar je met een auto nooit zou komen. Bovendien bespaar je parkeergeld uit en heb je zo je lekkere lunch al snel terugverdient!

{tags}: Fietsproducten

{comments_title_blog}

Sign up to comment on this post.

Elektrische fiets van Aanbiedingsfiets.nl

tags