Texel ontdekken op de fiets

Print deze pagina (gebruik Google Chrome) Verstuur deze pagina naar een bekende Bookmark and Share

door Stichting Texelcampings, vrijdag 3 juli 2015

Texel is een fietseiland bij uitstek. Het eiland beschikt over een uitgebreid fietspadennetwerk van maarliefst 140 kilometer en veel mooie routes. Fiets over de dijk met zicht over de Waddenzee, door de prachtige natuurparken, duinen, polders, het bos en sfeervolle dorpjes met leuke terrasjes om even uit te rusten.

Speciaal voor fietsliefhebbers hebben wij een fietsarrangement samengesteld; Texel laadt je op! Hiermee verblijft u 2 nachten in een luxe hotelchalet op het best uitgeruste vakantiepark van de Wadden, Vakantiepark De Krim. Vanaf het park is er direct aansluiting op de fietspaden. Bij het arrangement krijgt u tweemaal een heerlijk ontbijt welke dagelijks wordt bezorgt. U beschikt over twee E-bikes waarmee u zorgeloos het eiland kunt verkennen tot wel 60 kilometer per dag. Daarbij krijgt u ook een fiets- en wandelkaart zodat u de mooiste gebieden kunt verkennen. U boekt het arrangement al voor € 129,- p.p.

Kom ook genieten van een heerlijke fietsvakantie op Texel, ontdek het veelzijdige eiland en ga opgeladen naar huis!

Contactgegevens
De Krim | Texel
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp
Tel: 0222-390 112
E-mail:
Website: http://www.krim.nl

 

Onderwerp : Fiets- en wandelvriendelijke accommodaties

Wat vind je van dit bericht?

keesjansman54

keesjansman54 19-07-16 14:56:11

Kan je op Texel ook de fietsplanner van Fietsnetwerk gebruiken? Ik was namelijk van plan veel fietsroutes te fietsen maar weet niet of er uberhaupt fietsknooppunten routes zijn op Texel…

Meld je aan om hierop te kunnen reageren.

Foto: Stichting Texelcampings

Foto: Stichting Texelcampings

Onderwerpen