Lotje Smartphone Speurtochten

Print deze pagina (gebruik Google Chrome) Verstuur deze pagina naar een bekende Bookmark and Share

door Routebureau Nederland, donderdag 19 maart 2020

We ervaren allemaal de impact van de Corona-uitbraak. En de lente weet van niets…
De roze bloesems verschijnen, na een frisse ochtend voel je de kracht van de zon en vogels lijken zelfs harder te fluiten dan normaal. De natuur doet niet mee aan onze crisis en is misschien wel dé plek is om heel even los te komen van de corona-tornado. Even diep ademen (de lucht is sinds lange tijd niet zo schoon geweest), de zon voelen en beseffen dat er ondanks alles nog altijd andere dingen in het leven zijn.

En heb je kinderen die, nadat de dag zo uitstekend gestructureerd begon, aan het eind van de dag de tent afbreken? Dan hebben we een tip voor je: doe eens een Lotje Smartphone Speurtocht. We hebben ze speciaal gemaakt voor families met kinderen in de basisschoolleeftijd. Ze zijn gratis (zowel de app als de speurtochten zelf), altijd rond de 3 km, ze gaan door de door mooiste natuur, over de avontuurlijkste paadjes en zitten vol met gekke weetjes, grappige opdrachten en leuke quizvragen, dus stiekem leer je er ook nog iets van. ‘Lotje van Zomeren’ vindt wandelen eigenlijk oersaai, maar heeft deze speurtochten samen met haar broer Tim en neefje Freek gemaakt. En ze weet het zeker… je gaat je echt niet vervelen!

Lotje Speurtochten starten altijd op een plek waar je normaal gesproken een ‘Geheime Foto-opdracht’ kan ophalen en waar je na afloop terecht kunt voor ‘De Lotje’, een grappig krantje van Lotje van Zomeren. Waarschijnlijk is dat nu in veel gevallen niet mogelijk, of heb je daar zélf geen behoefte aan, maar dat is geen probleem! De speurtochten blijven net zo leuk!

Hoe kan ik een Lotje Speurtocht doen?
Er zijn er nu ongeveer 20 in Nederland. Bekijk hier maar eens het overzicht van alle Lotje Speurtochten.
1. Download de gratis app izi.TRAVEL op je telefoon.
2. Zoek op ‘Lotje’.
3. Download de speurtocht die je wilt gaan doen (dan heb je onderweg geen internet meer nodig en krijg je een betere kaart).
4. Tik op ‘Speel audio af’ en je kunt beginnen!

Lotje op Facebook en Instagram
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe Lotje Speurtochten die eraan komen? Volg Lotje dan op Facebook en Instagram

Heel veel plezier en laat ons weten wat je er van vond!

Onderwerp : Lotje Smartphone Speurtocht

Wat vind je van dit bericht?

Meld je aan om hierop te kunnen reageren.

Lotje Smartphone Speurtocht

Onderwerpen