Actualités

{print_this_page} Envoyer cette page à un ami Bookmark and Share

événements

Prévisions météo

Zonnige perioden en droog: Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn naast enkele stapelwolken perioden met zon en het blijft droog. Lokaal ontstaat vanavond grondmist. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuid- tot zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Vannacht is het droog en is er aanvankelijk weinig bewolking. In de loop van de nacht drijft er van het zuiden uit laaghangende bewolking binnen die zich vervolgens uitbreidt over het gehele land. Daarbij wordt het bovendien nevelig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van net iets boven het vriespunt in het zuidoosten tot 8°C langs de noordwestkust. De wind is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Dinsdagochtend is het op veel plaatsen grijs en nevelig. In het noordwesten is de bewolking mogelijk dik genoeg voor wat motregen. In de loop van de dag trekken de bewolking en nevel van het zuiden uit op en kan de zon nog even doorbreken. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 7°C in het oosten tot 10°C langs de kust en in het zuiden. De zuid- tot zuidwestenwind blijft matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/11/2020 14.58 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen: Donderdag zacht en mogelijk wat regen. Daarna wisselend bewolkt, meest droog en lagere temperaturen, met in de nachten regelmatig lichte vorst.
Uitgifte: 23/11/2020 04.49 uur LT

Lange termijnverwachting: Maandag 30 november tot en met maandag 07 december
Eerst grote (75%) kans op droog en vrij koud weer met 's nachts lichte vorst. In de loop van volgende week toenemende kans op minder koud en wisselvallig weer waarbij de kans op regen toeneemt naar 40%.
Uitgifte: 23/11/2020 04.49 uur LT


{tag_list_title}