Actualités

{print_this_page} Envoyer cette page à un ami Bookmark and Share

événements

Prévisions météo

Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank: Verwachting voor vandaag en morgen

Er is vrij veel sluierbewolking aanwezig, die geleidelijk minder wordt. Met name in het noorden kan vannacht lokaal een mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van lokaal 5°C in het noorden tot 10°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en komt uit noordelijke richtingen. In het noorden komt de wind uit een west- tot noordwestelijke richting. Vannacht wordt de wind zwak en variabel.

Maandag overdag ontstaan er stapelwolken, maar is er ook volop ruimte voor de zon. Het blijft droog. In de avond neemt de bewolking van het noordwesten uit toe. De temperatuur stijgt naar waarden tussen 19°C op de Wadden en lokaal 25°C in het zuidoosten. De wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig en komt uit overwegend westelijke richtingen. In de avond draait de wind naar zuid tot zuidwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/07/2020 21.30 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen: Dinsdag bewolkt en regen, op woensdag enkele buien, daarna droog en perioden met zon. De maximumtemperaturen liggen aanvankelijk rond de 20°C, maar lopen in het weekend op tot rond 25°C.
Uitgifte: 12/07/2020 07.07 uur LT

Lange termijnverwachting: Zondag 19 juli tot en met zondag 26 juli
Waarschijnlijk rustig en droog weer, van tijd tot tijd onderbroken door een storing die voor neerslag zorgt. De temperatuurverwachting is onzeker, de kans op koel weer is net zo groot als op warm weer.
Uitgifte: 12/07/2020 07.07 uur LT


{tag_list_title}