Actualités

{print_this_page} Envoyer cette page à un ami Bookmark and Share

événements

Prévisions météo

Wisselvallig weekeinde: Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt met perioden met regen. De wind komt uit noord tot noordwest en is matig, aan de kust hard, 7 Bft.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er flinke perioden met regen. De minima lopen uiteen van 10°C in het zuidoosten tot 14°C aan de kust. De noordenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft, langs de kust hard, 7 Bft. Aan zee zijn zware windstoten van 75 km/u mogelijk.

Zondagochtend valt in het zuiden eerst nog regen of motregen, later is het vrijwel overal droog. In de middag breekt de zon op steeds meer plaatsen door. Met maxima rond 18°C wordt het iets warmer dan vandaag. In de kustgebieden is de wind noord tot noordoost en matig tot vrij krachtig, aan zee in de ochtend eerst krachtig. Verder landinwaarts wordt de wind zwak uit uiteenlopende richtingen. De zware windstoten verdwijnen in de ochtend. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/09/2020 21.59 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen: Eerst een vrij rustig weertype met af en toe regen en temperaturen rond of iets boven normaal. In de loop van de week toenemende neerslagkans, geleidelijk kouder en ook meer wind.
Uitgifte: 26/09/2020 04.04 uur LT

Lange termijnverwachting: Zaterdag 03 oktober tot en met zaterdag 10 oktober
Grote kans (80%) op het aanhouden van het wisselvallige weertype met temperaturen rond of iets beneden het langjarig gemiddelde.
Uitgifte: 26/09/2020 04.04 uur LT


{tag_list_title}