News

Print this page Email this page to a friend Bookmark and Share

Events

Weather forecast

Bewolkt, in het midden en zuiden lokaal dichte mist: Verwachting voor vandaag en morgen

Het is zwaar bewolkt en vooral in het midden en zuiden komt (lokaal dichte) mist voor. Lokaal valt af en toe motregen. Vannacht loopt het zicht van het noorden uit langzaam op. De minima lopen uiteen van -4°C in het uiterste zuidoosten tot +6°C aan de noordwestkust. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind. In het noorden is de wind westelijk en matig, in het zuidoosten zwak en variabel.

Vanochtend gaat het van het noorden uit af en toe licht regenen. De mist lost maar langzaam op en is mogelijk hardnekkig. In de loop van de middag wordt het droog en klaart het in het noorden op. In de avond breiden de opklaringen zich langzaam zuidwaarts uit, maar later in de avond ontstaat hier mist. De temperatuur loopt op naar waarden tussen 3°C in het zuiden van Limburg en 8°C in het noordwesten. De wind is zuidwest en zwak. In de loop van de middag en avond draait de wind van het noorden uit naar noordelijke richtingen.

In de nacht naar donderdag is er op veel plaatsen mist en/of laaghangende bewolking aanwezig. Het blijft droog. De minima lopen uiteen van 6°C tot -1°C in het zuiden. De wind is zwak en veranderlijk.

Donderdag overdag is het bewolkt en vooral in het noordoosten blijft het tot in de middag mistig. In de middag klaart het in het zuiden op. De maxima liggen tussen 2°C in hardnekkige mist tot 8°C in het noordwesten. De wind is zwak, aan zee matig en waait in het zuiden uit het oosten, in het noorden uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/01/2020 23.53 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen: Eest rustig, droog weer met af en toe zon en s' nachts kans op mist. Temperaturen overdag meestal rond of iets boven normaal. In het weekeinde overgang naar zacht en wisselvallig weer.
Uitgifte: 21/01/2020 00.54 uur LT

Lange termijnverwachting: Dinsdag 28 januari tot en met dinsdag 04 februari
Zacht en wisselvallig weer met eerst vrij veel wind. Iedere dag ongeveer 70% kans op neerslag.
Uitgifte: 21/01/2020 00.54 uur LT


tags