News

Print this page Email this page to a friend Bookmark and Share

Events

Weather forecast

Eerst bewolkt en lokaal lichte regen, vanmiddag perioden met zon: Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is het bewolkt en met name in het oosten zou lokaal lichte regen kunnen vallen. In de loop van de ochtend komen van het zuiden uit opklaringen het land binnen. In de middag zijn er velden met hoge bewolking maar ook perioden met zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is zuid tot zuidoost en matig, later in de middag en in de avond draait de wind naar oost tot zuidoost.

In de nacht naar zaterdag is er aanvankelijk weinig bewolking. In de loop van de nacht neemt de bewolking in het zuidwesten toe en kan er lichte regen vallen. In het noordoosten drijft in de loop van de nacht mogelijk laaghangende bewolking vanuit Duitsland binnen. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C. Er staat een matige, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtige oostenwind.

Zaterdag overdag is er vrij veel bewolking en in het zuidwesten kan er mogelijk lichte regen vallen. In het noordoosten is soms de zon nog even te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De oostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/11/2019 05.56 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen: Vanaf maandag overgang naar zacht en wisselvallig weer.
Uitgifte: 22/11/2019 01.55 uur LT

Lange termijnverwachting: Vrijdag 29 november tot en met vrijdag 06 december
Vanaf het weekeinde van 30 november iets afnemende neerslagkansen, maar een grote onzekerheid in de temperatuurverwachting. De kans op een kouder weertype is vrijwel net zo groot als aanhoudend zacht weer.
Uitgifte: 22/11/2019 01.55 uur LT


tags