Nachricht

{print_this_page} Schicken Sie diese Seite einem Freund Bookmark and Share

Radfahrer und Fußgänger Veranstaltungen

Wettervorhersage

Wisselend bewolkt en een enkele bui: Verwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt en op een enkele bui in het noordelijk kustgebied na droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 14°C en de zuidwestelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig.

Overdag zijn er perioden met zon en blijft het een groot deel van de dag vrijwel droog. Pas in de loop van de middag kunnen er in het noordwesten en zuidoosten enkele buien ontstaan, in het zuidoosten ook met onweer en mogelijk met zware windstoten. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noordwesten en 18°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig en aan de noordwestkust af en toe hard. In de avond neemt de wind van het zuiden uit af.

In de nacht naar vrijdag zijn er opklaringen en het blijft vrijwel droog. Op veel plaatsen in het zuiden en oosten ontstaat mist. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 9°C en de zuidwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied (vrij) krachtig.

Vrijdagochtend trekt de mist op en breekt hier en daar de zon door. Het noordwesten en mogelijk zuidoosten maken kans op een bui. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De wind wordt zuidelijk en is zwak tot matig, langs de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/10/2020 03.54 uur LT

    

Meerdaagse verwachtingen: Zondag en woensdag grote kans op regen, de overige dagen meestal droog met perioden met zon. Eerst is het vrij zacht, na zondag liggen de temperaturen rond normaal.
Uitgifte: 22/10/2020 02.08 uur LT

Lange termijnverwachting: Donderdag 29 oktober tot en met donderdag 05 november
Af en toe zon en geleidelijk afnemende neerslagkans. Temperaturen eerst rond normaal, later toenemende kans op vrij koud weer.
Uitgifte: 22/10/2020 02.08 uur LT


{tag_list_title}