Nachricht

{print_this_page} Schicken Sie diese Seite einem Freund Bookmark and Share

Radfahrer und Fußgänger Veranstaltungen

Wettervorhersage

Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioen met zon: Verwachting voor vandaag en morgen

Vanavond is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor, zeer lokaal met onweer. De westelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de loop van de avond draait de wind naar zuidwest en neemt tijdelijk iets in kracht af.

Vannacht is het wisselend bewolkt met een enkele bui, vooral in het noordwesten en noorden van het land. Bij de buien is een kleine kans op onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Zaterdagochtend zijn er perioden met zon, al kan er in het zuidoosten en later in het oost ook nog een enkele bui voorkomen. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken en kan er in het noordoosten en enkele bui voorkomen. In het noordwesten is er aan het begin van de middag al meer bewolking en kan er wat lichte regen vallen. Dit gebied trekt langzaam oostwaarts, in de avond kan het in het hele westen af en toe regen vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordwestelijk kustgebied tot 17°C in het oosten en zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, aan de westkust later in de middag en avond mogelijk hard, 7 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/06/2020 19.40 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen: Eerst koel en vooral zondag buien. In de loop van volgende week op de meeste plaatsen droog, perioden met zon en stijging van de temperatuur.
Uitgifte: 05/06/2020 00.20 uur LT

Lange termijnverwachting: Vrijdag 12 juni tot en met vrijdag 19 juni
Grote (ongeveer 75%) kans op droog en vaak zonnig weer met temperaturen meestal boven normaal, 25% kans op buien of regen.
Uitgifte: 05/06/2020 00.20 uur LT


{tag_list_title}