Nachricht

{print_this_page} Schicken Sie diese Seite einem Freund Bookmark and Share

Radfahrer und Fußgänger Veranstaltungen

Wettervorhersage

Perioden met zon, woensdag zomers warm: Verwachting voor vandaag en morgen

Er is veel ruimte voor de zon en er zijn slechts hier en daar wat stapelwolken. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuidoosten. De wind waait uit het noordwesten en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. Vanmiddag draait de wind naar west, vanavond naar zuidwest en aan de westkust toenemend naar krachtig.

Vannacht is het in een groot deel van het land nagenoeg onbewolkt. In het noordwesten en noorden is wat meer bewolking aanwezig. Het blijft overal droog. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C, vlak aan zee enkele graden hoger. De zuidelijke wind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Woensdag overdag is het zonnig. Alleen in het noordwesten zijn er aanvankelijk nog wolkenvelden, maar ook daar breekt in de middag de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 23°C in het Waddengebied tot 29°C in het zuidoosten. De wind is zuid tot zuidwest en matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/08/2020 13.21 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen: Zonnig en zeer warm zomerweer met tropische temperaturen, in het weekeinde in het zuiden mogelijk 35°C. Op zondag en maandag in het noorden waarschijnlijk enige afkoeling.
Uitgifte: 04/08/2020 10.58 uur LT

Lange termijnverwachting: Dinsdag 11 augustus tot en met dinsdag 18 augustus
Aanvankelijk nog grote kans (ca. 80%) op aanhoudend zonnig en (zeer) warm zomerweer met vooral in het midden en zuiden tropische temperaturen, daarbij is een kleine kans op een (onweers)bui. Later in de verwachtingsperiode neemt de kans op een minder warm weertype geleidelijk toe.
Uitgifte: 04/08/2020 10.58 uur LT


{tag_list_title}